nuoli

PERNIÖ: SÄHKÖ- JA PAINEILMA-ASENTAJA

 

Tule meille asentajaksi sähkö- ja paineilma-asennuksien pariin Perniöön! Tiiminä rakennamme pääosin maarakennusajoneuvojen lavaratkaisuja. Sinua tarvitsemme tekemään maansiirtoautojen sähköohjauksia sekä paineilmaputkituksia. Työ on vakituinen päivätyö. Paikka täytetään mahdollisimman pian.

 

Odotamme sinulta kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä tai tehtävään soveltuvaa koulutusta. Sinulla on hyvät kädentaidot ja olet vastuuntuntoinen tiimipelaaja. Olet oma-aloitteinen ja aikaansaava. Haluat tehdä töitä laadukkaasti ja oppia uutta. Jos lisäksi olet kiinnostunut ajoneuvoista ja valmis sitoutumaan pitkäaikaiseen työhön, haethan paikkaa pian!

 

Saat kattavan perehdytyksen tehtäviisi ja talon tapoihin. Osaavat ammattilaisemme ovat muutenkin tukenasi kehittyessäsi työssäsi huippuammattilaiseksi. Oleellista on, että sinulla riittää intoa oppia, olet valmis sitoutumaan pitkäaikaisesti ja teet hyvää yhteistyötä tiimisi kanssa asiakkaidemme parhaaksi.

 

Pajakulman arvot näkyvät työyhteisömme arjen kulmakivinä: olemme joukkue, joka kunnioittaa yksilöä, arvostaa oma-aloitteisuutta ja jatkuvaa ammatillista kehittymistä sekä vaalii rehellisyyttä. Työnantajana olemme ehdottoman luotettava. Pajakulmalla olet osa monikäyttöisten hyötyajoneuvojen varusteluratkaisujen huoltajien, suunnittelijoiden ja rakentajien rautaista tiimiä. Työllämme pidetään yhteiskuntaa pyörimässä: hoidetaan kulkuväylät pihateistä kiitoratoihin ja kuljetetaan niin murskeet kuin elintarvikkeetkin.

 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, olisi mukava kuulla sinusta heti! Täytämme työpaikan heti sopivan työntekijän löytyessä.

 

Kysy lisätietoja yksikön päällikkö Marko Toivoselta puh. 040 573 2795 ja lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian osoitteeseen rekry@jykigroup.fi otsikolla ”Asentaja, Perniö”.

 

Pajakulma lukuina

300
hyötyajoneuvoa vuodessa
4
alueyksikköä Suomessa
15M€
Liikevaihto
70
Työntekijää