O ja P Virtaselle tienhoitovarusteet maarakennuskalustoon

Luhankalainen perheyritys O ja P Virtanen tarjoaa maarakennus- ja siirtopalveluita sekä teiden kunnossapitoa Keski-Suomen alueella. 40-vuotiaassa yrityksessä on meneillään sukupolvenvaihdos, ja yrittäjä Pasi Virtasen mukaan nuorempi Virtanen viihtyy hyvin myös sorakasettiyhdistelmien ratissa. Aiemmin maarakennustöihin painottuneen yrityksen palvelut laajenevatkin entisestään monipuolisin tienhoitolaittein varustellun, uuden Scania R 730 8x4 -sorakasettiyhdistelmän myötä.
— Tienhoitovarustuksen ansiosta kuljetuskaluston pyörät pyörivät myös talvisaikaan, jolloin maarakennuspuolella on hiljaisempaa, sanoo Virtanen.

Ruotsalaisajoneuvon varustelu on kotimaista laatua. Jyväskylän Scanialta tilattuun vetoautoon on valittu Jykin 5-akselinen ilmajousitettu perävaunu Jorpen automaattikasetilla sekä automaattipeitolla, jota voi käyttää ohjaamosta käsin. Auton alta löytyvät Pajakulman tienhoitomalliston PURE Epsilon -aurapuskuri, kiinteä alusterä PURE Alpha sekä PURE Delta3 -sivuaura. CAN-väyläohjattu hydrauliikkajärjestelmä takaa tienhoito- ja soravarusteiden moitteettoman käytön.

Vaivatonta toimintavarmuutta

O ja P Virtasen kuljetuskaluston uusin tulokas rakennettiin alusta loppuun Pajakulman Laukaan toimipisteessä. Perävaunu, lavat ja Nummen housukippi on toimitettu Perniöstä. Alusta tuli valmistajalta. Asennustyöt, viimeistelyt ja CAN-tienhoito-ohjaimen asennus- ja ohjelmointityöt on tehty Laukaassa.

O ja P Virtanen päätyi erilaisille alustoille soveltuvaan trippeliakselirakenteiseen vetoautoon. Pajakulma Oy:n Marko Pirttijärven mukaan toteutettu kokonaisuus osoittaa, että ammattitaidolla ja ensiluokkaisella hydrauliikkajärjestelmällä tienhoitovarusteet saadaan sovitettua toimivasti ahtaaseenkin alustaan.

Pasi Virtanen ei itse ole rattiin päässyt, mutta hän kertoo poikansa kehuvan tienhoitoauton toimintavarmuutta sekä aurausvarusteiden vaivatonta ohjausta. Helppokäyttöisyys lisää myös turvallisuutta. — Kaikki pelaa kuten kuuluukin, Virtanen tiivistää.

 

PALVELUT

Pajakulma suunnittelee edistykselliset ratkaisut ajoneuvojen varusteluun ja valmistukseen. Palveluihimme kuuluu myös kattavat huoltopalvelut ja varaosamyynti. 
LUE LISÄÄ

  

YRITYS

Pajakulma varustelee monikäyttöiset hyötyajoneuvot asiakkaan tarpeen mukaan ja varmistaa niiden tuottavuuden maksimoinnin ja toimintavarmuuden. 
LUE LISÄÄ

 

TUOTTEET

Pajakulma rakentaa laadukkaat lava- ja päällirakenteet ammattitaidolla. Kattavasta tuotevalikoimastamme löytyy sekä edustuksessamme olevia merkkejä että Pajakulman omia merkkejä.
LUE LISÄÄ