Tilauksessa täydellinen tienhoitoauto

Kun tie on hyvin ja tarkasti hoidettu, myös tiellä liikkuminen on turvallista ja miellyttävää. Jotta edellä mainittu toteutuu, se vaatii huippuosaamista ja luotettavuutta tienhoitokalustolta. Pajakulma suunnittelee ja varustelee myös tienhoitoajoneuvot täysin asiakkaan tarpeen mukaan.

Näin toimittiin myös, kun Kuljetus Esko Joensuu Oy:n tilauksessa oli ”täydellisesti varusteltu tienhoitoauto”. Yrityksellä alkoi viiden vuoden sopimus tienhoidosta ja tarpeiden lista täytti paperiarkin kevyesti: Talvella moottoritien hoitoa ja kesällä sorateiden hoitoa sekä asfalttiteiden reunan täyttöä, johon tarvittiin erikseen oma laitteensa. Sivuaura ja etuaura normaaliin auraukseen sekä alaterä jääpolanteen poistoon talvella ja sorateiden muokkaukseen ja tasaukseen kesällä. Suolanlevitykseen vielä oma laitteensa ja lisäksi hydrauliikkaa reunantäyttöön sekä tienharjaukseen. Autolla tehtäisiin myös soranajoa, joten perävaunu- ja kasetointivarustuskin tarvittiin.

– Pajakulma on tunnettu ja osaava toimija, joka kykeni palvelemaan maantieteellisesti lähellä. Auto suunniteltiin alusta asti tarpeidemme mukaan ja se vastasikin suunniteltua täysin. Tämä oli tiedossa ja sen takia tilaus tehtiinkin. Varsinkin alaterään olen todella tyytyväinen, ja siihen minulla oli iso tarve. Se on varmasti markkinoiden paras, omistaja Mika Närhi kertoo.


Laitteita kehitetään ja säädetään yhteistyössä

Auton töistä 70–80 % on tienhoitoa ja loput normaalia maa-ainesten ajoa. Vielä puolitoista vuotta käyttöönoton jälkeenkin yhteistyö Pajakulman kanssa on säännöllistä. Auton laitteita kehitetään ja säädetään yhdessä. Kuljetus Esko Joensuu myös koekäyttää Pajakulman uutta aurauskalustoa sen kehitysvaiheessa.

PALVELUT

Pajakulma suunnittelee edistykselliset ratkaisut ajoneuvojen varusteluun ja valmistukseen. Palveluihimme kuuluu myös kattavat huoltopalvelut ja varaosamyynti. 
LUE LISÄÄ

  

YRITYS

Pajakulma varustelee monikäyttöiset hyötyajoneuvot asiakkaan tarpeen mukaan ja varmistaa niiden tuottavuuden maksimoinnin ja toimintavarmuuden. 
LUE LISÄÄ

 

TUOTTEET

Pajakulma rakentaa laadukkaat lava- ja päällirakenteet ammattitaidolla. Kattavasta tuotevalikoimastamme löytyy sekä edustuksessamme olevia merkkejä että Pajakulman omia merkkejä.
LUE LISÄÄ