Ammattitaitoista varustelua nopealla toimitusajalla

Pajakulma tarjoaa tuottavuutta ja toimintavarmuutta hyötyajoneuvoihin. Suunnittelemme edistykselliset ja räätälöidyt ratkaisut ajoneuvojen varusteluun ja valmistukseen ja rakennamme laadukkaat lava- ja päällirakenteet ammattitaidolla. Pajakulman kumppanina asiakas saa ammattitaitoista ja asiantuntevaa varustelua nopealla toimitusajalla ja täysin tarpeensa mukaan: käyttötarkoitus huomioidaan jo ennen tuotantoprosessia.

 

Erinomainen jäännösarvo

Pajakulman palvelut takaavat erinomaisen jäännösarvon – investoinnin joka kannattaa. Pajakulma toimii autotehtaan jatkeena, jolla on nopeat läpimenoajat, standardoitu palvelu ja vahva tekninen osaaminen. Alan ainoa sertifioitu päällirakenteiden laatujärjestelmä Suomessa takaa laadun joka pitää.

SUUNNITTELU

mallikuva

Lyhyt toimitusaika, tarkasti suunniteltu päällirakenne ja häiriöttömyys takaavat, että pääset ajoon juuri silloin kun pitääkin.

HUOLTO JA VARAOSAPALVELUT

mallikuva

Pajakulman tehokkaat ja toimivat huoltopalvelut varmistavat, että autosi pysyy tuottavassa työssä. Arkistoimme dokumentit rakennetuista autoista huolto- ja varaosatoimituksia varten.

YRITYS

Pajakulma varustelee monikäyttöiset hyötyajoneuvot asiakkaan tarpeen mukaan ja varmistaa niiden tuottavuuden maksimoinnin ja toimintavarmuuden. 
LUE LISÄÄ

 

MENESTYSTARINOITA

Pajakulma tarjoaa voimaa ja kestävyyttä vaativiin ympäristöihin ympäri Suomen. Tutustu miten Pajakulman toimintavarmuus kirjoittaa erilaisia menestystarinoita.
LUE LISÄÄ

 

TUOTTEET

Pajakulma rakentaa laadukkaat lava- ja päällirakenteet ammattitaidolla. Kattavasta tuotevalikoimastamme löytyy sekä edustuksessamme olevia merkkejä että Pajakulman omia merkkejä.
LUE LISÄÄ