Suunnittelulla paras mahdollinen ratkaisu

Pajakulman oma suunnittelu ja tuotekehitys mahdollistavat räätälöidyn palvelun hyötyajoneuvojen varusteluun ja valmistukseen. Olipa tavoitteena mahdollisimman suuri hyötykuorma tai monikäyttöisyys, Pajakulma suunnittelee parhaan ratkaisun asiakkaan tarpeeseen.


Ajossa aina kun pitää

Lyhyt toimitusaika, tarkasti suunniteltu päällirakenne ja häiriöttömyys takaavat, että pääset ajoon juuri silloin kun pitääkin. Hyvin suunnitellulla ja tehdyllä rakenteella takaamme paitsi häiriötöntä työntekoa myös alhaisia huoltokustannuksia. Pajakulman suunnittelun vahvuuksia ovat vankka insinööriosaaminen (mekaniikka, hydrauliikka, pneumatiikka, sähkö sekä tekninen laskenta) ja käytännön kokemus.

Pajakulman suunnittelu toimii alaa säätelevien lakien, asetusten ja direktiivien mukaisesti ja suunnittelun tuloksena syntyvä tekninen dokumentaatio on konedirektiivin mukainen.

 

 

 

YRITYS

Pajakulma varustelee monikäyttöiset hyötyajoneuvot asiakkaan tarpeen mukaan ja varmistaa niiden tuottavuuden maksimoinnin ja toimintavarmuuden. 
LUE LISÄÄ

 

MENESTYSTARINOITA

Pajakulma tarjoaa voimaa ja kestävyyttä vaativiin ympäristöihin ympäri Suomen. Tutustu miten Pajakulman toimintavarmuus kirjoittaa erilaisia menestystarinoita.
LUE LISÄÄ

 

TUOTTEET

Pajakulma rakentaa laadukkaat lava- ja päällirakenteet ammattitaidolla. Kattavasta tuotevalikoimastamme löytyy sekä edustuksessamme olevia merkkejä että Pajakulman omia merkkejä.
LUE LISÄÄ