Fackkunnig utrustning med snabb leveranstid

Pajakulma erbjuder lönsamhet och funktionell pålitlighet för nyttofordon. Vi konstruerar avancerade och skräddarsydda lösningar för fordonsutrustning och tillverkning, samt bygger högklassiga lastflak och påbyggnadskonstruktioner med yrkeskunnighet. Som samarbetspartner till Pajakulma mottar kunden fackkunnig och kvalificerad utrustning med snabb leveranstid och fullständigt anpassad till sitt behov: användningssyftet beaktas redan före tillverkningsprocessen.

 

Utmärkt restvärde

Pajakulmas tjänster säkerställer ett utmärkt restvärde - en lönsam investering. Pajakulma tjänstgör som förlängning till en bilfabrik, som har snabba produktionstider, standardiserad service och stark teknisk kunnighet. Det enda certifierade kvalitetssystemet i branschen i Finland för påbyggnadskonstruktioner garanterar hållbar kvalitet.

PLANERING

mallikuva

Kort leveranstid, noga konstruerad påbyggnad och störningsfrihet säkerställer, att du kan starta precis vid önskad tidpunkt.

SERVICE OCH RESERVDELAR

mallikuva

Effektiva och ändamålsenliga servicetjänster hos Pajakulma säkerställer att din bil kommer att ha driftsäkerhet på produktivt arbete. Vi arkiverar dokumenter av tillverkade fordon för service- och reservdelsleveranser.

FÖRETAG

Pajakulma utrustar multifunktionella nyttofordon efter kundens behov och säkerställer maximering av fordons lönsamhet och funktionell pålitlighet.
LÄS MER

 

FRAMGÅNGSHISTORIER

Pajakulma erbjuder styrka och hållfasthet för krävande omgivningar överallt i Finland. Bekanta dig med olika framgångshistorier, som är skaffade med Pajakulmas funktionssäkerhet.
LÄS MER

 

PRODUKTER

Pajakulma bygger högklassiga flak- och påbyggnadskonstruktioner med yrkeskunnighet. Till vårt omfattande sortiment hör branschens främsta produkter, som vi representerar, samt våra egna märken Pajakulma.
LÄS MER