3 12

Med överväldigande nyttolast

Hårda omständigheter kräver hållfasthet av utrustningen. Beroende på årstiden och läget kan det vara till exempel tiotals minusgrader eller luftfuktighet i svindlande siffror på gruvområdet. Avancerade gruvfordon bär även i besvärliga förhållanden alltmer tyngre laster tillförlitligt, effektivt och säkert.

Pajakulmas skräddarsydda produkter för gruvindustrin möjliggör den bästa nyttolasten. Utrustningslösningar för gruvindustrin befordrar transporteffektivitet, som minskar gruvindustrins produktionskostnader. I gruvdriften måste strukturer dimensioneras precis enligt krav, samt operativ hållfasthet är ett definitivt anspråk.

Jorpe produkter, som erbjuder flak för gruvlastbilar efter kundens behov, är specialiserade på tillverkning av anläggningar, som används för jordtransport.

 • Tjänster +

  Pajakulmas egen planering och produktutveckling möjliggör skräddarsydd service på utrustning och tillverkning av gruvfordon. Utrustning av gruvmaskineri är Pajakulmas produkt- och servicekoncept, som planeras och genomförs enligt kundens affärsverksamhet och omvärld. Planeringen på Pajakulma förfarar enligt lagar, förordringar och direktiver, som reglerar branschen.

 • Produkter +

  I gruvorna används gruvlastbilar, utrustade med Pajakulmas gruvflak. Utrustning av gruvlastbilar planeras fullständigt efter kundens behov. Lastbilar tillverkas på verket Pajakulma Bjärnå.

 • Service +

  Pajakulma arkiverar dokumenter av tillverkade fordon för service- och reservdelsleveranser.
  Senare kan de utnyttjas också vid tillverkning av ett nytt fordon. Produktionsenhet Pajakulma Bjärnå vet och känner till krav inom gruvindustrin och tillverkarens ansvar.

  Pajakulma Oy, Bjärnå
  Aimontapontie 15
  25520 Perniö as
  Finland

  växel +358 10 232 1000
  fax +358 2 721 5311

  mån–fre 8.00–16.00

 • 1

TJÄNSTER

Pajakulma Ab planerar avancerade och kvalificerade lösningar på utrustning och tillverkning av fordon.
Till våra tjänster hör också omfattande servicetjänster och reservdelssäljning.
LÄS MER

 

MATERIALBANK

Ladda ner alla dokumenter härifrån.
LÄS MER

 

FÖRETAG

Pajakulma utrustar multifunktionella nyttofordon efter kundens behov och säkerställer maximering av fordons lönsamhet och funktionell pålitlighet.
LÄS MER

 

FRAMGÅNGSHISTORIER

Pajakulma erbjuder styrka och hållfasthet för krävande omgivningar överallt i Finland. Bekanta dig med olika framgångshistorier, som är skaffade med Pajakulmas funktionssäkerhet.
LÄS MER