Produktivitet och tillförlitlighet för nyttofordon

Pajakulma utrustar multifunktionella nyttofordon efter kundens behov och säkerställer maximering av fordons lönsamhet och funktionell pålitlighet. Vi vill tjänstgöra som förlängning till en bilfabrik vars snabba ledtid och standardiserade lösningar hjälper våra kunder att lyckas.

Mission: Pajakulmas uppgift är att säkerställa att transportföretagen har tillgång till maskineri, utrustat och underhållet efter kraven på effektiv verksamhet.

Vision: Ett internationellt verksamt expertföretag, som erbjuder planerings-, tillverknings-, service- och komponenttjänster för specialnyttofordon.

Kundtjänst kompletteras med ett väl fungerande eftermarknadsnätverk i Norden, Baltikum och Ryssland.

Nyckeltalen

  • Anställda ca 90
  • Omsättning år 2016 ca 15,5 M€
  • Tillverkar ca 300 nyttofordon per år
  • Sex regionenheter

Kort historia

Pajakulma startade 1931 som liten verkstad i Vetenskär i Björneborg. Företaget bytte namn till Pajakulma 1976 och reparationsföretaget Raskone blev ägare år 2006. Ett år senare överfördes Jorpelehto Oy, specialiserad på tillverkning av anläggningar som används för jordmaterialtransport, till Pajakulmas ägande. På våren 2010 gjorde Pajakulma ett avtal om försäljning av Vammas produkter och tjänster på eftermarknaden i Finland och Sverige. Samma år flyttade karossproduktionen under namnet Pajakulma.

Solid kvalitet

  • Branschens enda certifierade kvalitetsledningssystem i Finland på påbyggnader (ISO 9001: 2015)
  • Internationell Pålitlig leverantör -status av flygstationer

 

FRAMGÅNGSHISTORIER

Pajakulma erbjuder styrka och hållfasthet för krävande omgivningar överallt i Finland. Bekanta dig med olika framgångshistorier, som är skaffade med Pajakulmas pålitlighet i verksamhet.
LÄS MER

  

KONTAKTINFORMATION

När du behöver produktivitet och funktionell pålitlighet för nyttofordon och en avancerad samarbetspartner för att materialisera dem, kontakta oss.
LÄS MER