Tuottavuutta ja toimintavarmuutta hyötyajoneuvoihin

Pajakulma varustelee monikäyttöiset hyötyajoneuvot asiakkaan tarpeen mukaan ja varmistaa niiden tuottavuuden maksimoinnin ja toimintavarmuuden. Haluamme toimia autotehtaan jatkeena, jonka nopeat läpimenoajat ja standardoidut ratkaisut auttavat asiakkaitamme menestymään.

Missio: Pajakulman tehtävänä on huolehtia, että kuljetusyrityksillä on käytössään tehokkaan toiminnan edellyttämällä tavalla varusteltua ja huollettua kalustoa.

Visio: Kansainvälisesti toimiva päällirakenteiden suunnittelu-, valmistus-, huolto-, ja komponenttipalveluja tarjoava asiantuntijayritys.

Asiakaspalvelua täydennetään hyvin toimivan jälkimarkkinaverkoston kautta Pohjoismaissa, Baltian maissa ja Venäjällä.

Tunnusluvut

  • Työntekijöitä n. 90
  • Liikevaihto vuonna 2016 n. 15,5 M€
  • Valmistaa n. 300 hyötyajoneuvoa vuodessa
  • Kuusi alueyksikköä


Historia lyhyesti

Pajakulma perustettiin 1928 ja yrityksen toiminta alkoi pikkupajana Porin Tahkoluodossa 1931. Yritys muutti 1976 nimensä Pajakulmaksi ja korjaamoyhtiö Raskone tuli omistajaksi 2006. Vuotta myöhemmin maa-ainesten kuljettamiseen käytettävien laitteiden valmistukseen erikoistunut Jorpelehto Oy siirtyi Pajakulman omistukseen. Keväällä 2010 Pajakulma teki sopimuksen Vammas-tuotteiden myynnistä ja after sales -toiminnoista Suomessa ja Ruotsissa. Samana vuonna korituotanto muutti Pajakulman nimen alle.

Pitävää laatua

  • Alan ainoa sertifioitu päällirakenteiden laatujärjestelmä Suomessa (ISO 9001:2015)
  • Lentoasemien kansainvälinen Luotettu toimittaja -status 

 

MENESTYSTARINOITA

Pajakulma tarjoaa voimaa ja kestävyyttä vaativiin ympäristöihin ympäri Suomen. Tutustu miten Pajakulman toimintavarmuus kirjoittaa erilaisia menestystarinoita. 
LUE LISÄÄ

  

YHTEYSTIEDOT

Kun tarvitset tuottavuutta ja toimintavarmuutta hyötyajoneuvoihin ja edistyksellistä yhteistyökumppania niiden toteuttamiseen, ota yhteyttä.
LUE LISÄÄ