Pajakulma työnantajana

Vaativien varusteluratkaisujen suunnittelijana ja rakentajana Pajakulma tarjoaa mielenkiintoisen työympäristön ja elämäsi tilaisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi. Jos haluat tulla osaksi edistyksellistä Pajakulma-tiimiä, tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja jätä hakemuksesi!

Mikäli meillä ei juuri nyt ole avoinna sinulle sopivaa työpaikkaa, ota yhteyttä henkilöstöpäällikkö Sirpa Niemeen, puh. 040 1681 555, tai lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Lataa Jyki Groupin työnhakijoiden tietosuojaseloste (PDF).

Pajakulma on osa Jyki Group -konsernia. Konserni toimii seitsemällä paikkakunnalla Suomessa ja sen liikevaihto on lähes 50m€. Jyki Group on suomalainen perheyritys, jossa tekee töitä noin 250 oman alansa ammattilaista.

Avoimet työpaikat

MENESTYSTARINOITA

Pajakulma tarjoaa voimaa ja kestävyyttä vaativiin ympäristöihin ympäri Suomen. Tutustu miten Pajakulman toimintavarmuus kirjoittaa erilaisia menestystarinoita. 
LUE LISÄÄ

  

YHTEYSTIEDOT

Kun tarvitset tuottavuutta ja toimintavarmuutta hyötyajoneuvoihin ja edistyksellistä yhteistyökumppania niiden toteuttamiseen, ota yhteyttä.
LUE LISÄÄ