nuoli

Tienhoito

Tuottavampia kilometrejä tienhoitoautoille

Jatkuva tuotekehitys takaa Pajakulman tienhoitoautojen pitkäikäisyyden ja korkean laadun. PURE-tienhoitotuotteet tarjoavat asiakkaalle tehokkaat ja toimintavarmat työkalut tienhoitotehtäviin. PURE-tuotteiden innovatiiviset, patentoidut ja helppokäyttöiset ratkaisut tehostavat työskentelyä. Myös huollettavuus ja kuluvien osien vaihtamisen helppous otetaan huomioon jo PURE-tuotteiden suunnitteluvaiheessa. Käytämme vain tunnettuja standardiosia.

Räätälöity tienhoitoauto

Pajakulman varustelemat tienhoitoautot ovat muunneltavia kokonaisuuksia, joiden työstö alkaa kokonaissuunnitelmasta. Pajakulmassa tienhoitoauto räätälöidään tarkasti käyttötarkoitukseensa, jotta jokainen asiakas saa parhaiten palvelevan kokonaisuuden. Pajakulman rakentamat monitoimiautot ovat erittäin arvostettuja työkaluja kunnissa ja kaupungeissa.

Täysi tuotevalikoima tienhoitoon

Pajakulma noudattaa toiminnassaan ISO 9001:2015 -laatusertifikaattia, johon sisältyy huolellinen dokumentointi. Pajakulman monipuoliset edustukset merkittävien toimijoiden kanssa tarjoavat täyden tuotevalikoiman tienhoitoautoihin. Autot varustellaan valmiiksi yhdessä paikassa: käytettävät osat siirtyvät auton luokse.

Monivuotisen tuotekehityksen tuloksena syntyneessä PURE Can 2.0 -väyläohjaimessa luotamme vain vakiintuneisiin, toimiviin ja kestäväksi testattuihin ratkaisuihin ja komponentteihin. PURE Can 2.0 takaakin ylivoimaisen ohjausjärjestelmän selkeydessään ja ergonomiassaan.

Kuorma-auton alusterät PURE Alpha ja PURE Omega sekä muutamassa minuutissa irrotettava ja kiinnitettävä PURE Omega TR -alusterä traktoreihin ovat puolestaan markkinoiden tehokkaimmat työkalut sorateiden muotoiluun ja jääpolanteen poistoon.

Pajakulman maahantuomilla Rasco-sirotinautomaateilla on vahva markkinaosuus Suomessa.

Tutustu myös näihin

Pajakulma lukuina

300
hyötyajoneuvoa vuodessa
4
alueyksikköä Suomessa
16M€
Liikevaihto
65
Työntekijää