nuoli

PURE-tuotteet

PURE-aurapuskurit

Vankat aurauspuskurit auttavat kiinnittämään etuauran autoon (ns. tielaitosstandardin mukainen mitoitus). PURE-aurauspuskureita on tarjolla lähes jokaiseen automerkkiin ja malliin. Vuonna 2020 markkinoille saatiin upea päivitetty design – kestävyydestä tinkimättä.

Lataa esite

PURE-alusterät

Vahvat ja markkinoiden korkeimmat terälevyt takaavat materiaalin irrotus- ja siirtokyvyn niin talvella kuin kesälläkin. Voit aurata lunta, irrottaa jääpolannetta tai muotoilla ja tasata soratien tai pihan pintoja. Pajakulman patentoima traktorin PURE Omega TR -alusterä on nopeasti kiinnitettävä ja irrotettava. Alusterät voidaan tarpeen mukaan varustella eri kulutusterävaihtoehdoilla. Tappiterillä maksimoidaan terän irrotuskyky.

PURE-alusterien hyötyjä ja ominaisuuksia

 • Varustettu aina hydraulisin jatkein ja yhdellä kallistus- ja painatussylinterillä
 • Lisävarusteena toinen hydraulinen kallistus- ja painatussylinteri, jolloin alusterästä saadaan entistäkin tehokkaampi työkalu
 • Asennus kiinteäksi tai kääntyväksi, jolloin käyttäjä voi valita kummalle puolelle terä luovuttaa irrotetun materiaalin
 • Lisäominaisuudet PURE Can 2.0 -ohjausjärjestelmällä: vakiopainatus, kellunta ja erilaiset automaattiset toiminnot

Pajakulman PURE-alusterät

PURE Alpha kiinteällä luovutuskulmalla

Lataa esite

PURE Omega säädettävällä luovutuskulmalla

Lataa esite

PURE Karhu säädettävällä luovutuskulmalla ja HARDOX-terälevyllä

Lataa esite

PURE Omega TR, traktorin irrotettava alusterä säädettävällä luovutuskulmalla

Lataa esite

PURE-sivuaurat

PURE-sivuauralla voidaan kasvattaa aurausleveyttä kahdeksaan metriin asti, etuaurasta riippuen. Sivuauralla voi siirtää myös alusterän irrottaman materiaalin kauemmas tien sivuun tai penkalle. Suihkunohjaimen muoto on suunniteltu käyttökokemusten pohjalta: liikennemerkit pysyvät mahdollisimman puhtaina, mutta lumi lentää tarpeeksi korkealle penkan tai kaiteen yli.

Nostolaitteiden uusi sukupolvi sekä modulaariset ja kevyet siipimallit tulivat markkinoille vuonna 2020.

PURE-sivuaurojen hyötyjä ja ominaisuuksia

 • Kestävät aurat hiotuilla heitto-ominaisuuksilla
 • Erillinen pulttikiinnitteinen teräpenkki, joka voidaan helposti vaihtaa joustavilla teräelementeillä varustettuun: auraustulos paranee huomattavasti, kun terät myötäilevät tien muotoja paremmin
 • Työleveys 3 tai 4 metriä
 • Lisävaruste: vallinkaatoon tarkoitettu PURE Delta V -sivuaura, joka on helposti ja nopeasti vaihdettavissa tavallisen sivuauran tilalle

Pajakulman PURE-sivuaurat

PURE Delta3 kolmen metrin työleveydellä

Lataa esite

PURE Delta4 neljän metrin työleveydellä

Lataa esite

PURE Delta V -sivuaura vallinkaatoon

 

PURE-vaihtolava-aurat

Tienhoito-, koukkulaite- tai vetopöytäauton käyttöaste voidaan maksimoida helposti kiinnitettävällä ja irrotettavalla vaihtolava-auralla. Näin saat autosi muihin työtehtäviin, mikäli säätila sen sallii. Myös sirotinautomaatin ja sivuauran yhdistelmä on helppo kiinnittää ja irrottaa: voit tehdä muita ajoja ilman ylimääräistä painokuormaa, joka pienentäisi kantavuutta.

PURE Sigma ja PURE Sigma T voidaan varustaa Rasco-sirotinautomaatilla ja PURE Delta3-sivuauralla ja PURE Delta4-sivuauralla.

Pajakulman PURE-vaihtolava-aurat

PURE Sigma

Lataa esite

PURE Sigma T

Lataa esite

PURE Can 2.0 -ohjausjärjestelmä

PURE Can 2.0 -väyläohjausjärjestelmässä on markkinoiden opastavin käyttöliittymä. Se takaa helpon ja tarkan työskentelyn vakuuttavalla toimintavarmuudella. Käyttäjää opastavan reaaliaikaisen kosketusnäytön ja joystick-ohjaimen käyttöliittymä on täysin uusi. Se mahdollistaa kaikkien tienhoitolaitteiden, kippilavan, vaijerilaitteen tai koukkulaitteen toimintojen ohjaamisen helposti ja ergonomisesti, mikä parantaa työssä jaksamista.

PURE Can 2.0:n hyötyjä ja ominaisuuksia

 • Näytön entistä parempi resoluutio ja värintoisto mahdollistavat huippuselkeän grafiikan
 • Lukuisat automaatti- ja helppokäyttötoiminnot lisäävät käytön tehokkuutta
 • Etuauraa ja sivuauraa voidaan käyttää samanaikaisesti yhdellä ohjaimella
 • Sivuaura, etuaura ja alusterä voidaan nostaa yhtä aikaa kuljetusasentoonsa
 • Peruutusautomatiikka alusterällä, etuauralla, sivuauralla ja lavalämmöllä

Lataa esite

PURE Siroco T2 -perälautasirotin

PURE Siroco T2 -perälautasirotin on hiekoitin, joka toimii sekä hiekoittimena että perälautana. PURE Siroco T2 kiinnitetään lavaan, perälaudan nostovarsiin perälaudan tilalle. Lavan normaali käyttö ja esimerkiksi kasetointi on täysin mahdollista hiekoittimen kanssa.

Lataa esite

Pajakulma lukuina

300
hyötyajoneuvoa vuodessa
4
alueyksikköä Suomessa
16M€
Liikevaihto
65
Työntekijää