nuoli

Varaosat

Varaosat kattavasti asiakkaan tarpeeseen

Pajakulman yhteistyö- ja huoltosopimukset laadukkaimpien tuotemerkkien kanssa takaavat kaikkien edustamiemme tuotteiden alkuperäiset varaosat. Osat on suunniteltu ja valmistettu tiukkojen standardien mukaisesti asiakkaan tarpeeseen. Kattava oma varasto ja nopeat toimitukset Euroopan keskusvarastoista varmistavat mahdollisimman lyhyen seisonta-ajan koneelle.

Varaosat ripeästi myös erikoistoteutuksiin

Pajakulma räätälöi asiakkailleen myös erikoistoteutuksia, joissa on hyödynnetty tuotekehityksen tuloksena syntyneitä, moduloituja ratkaisuja. Käytämme erikoistoteutuksissa hyviksi todettuja moduuleita, mikä varmistaa varaosien nopean saatavuuden ja sopivuuden sekä koneen häiriöttömän toiminnan: ainoastaan käytössä oleva kone takaa työn tuottavuuden.

Jousien vaihto- ja korjaustyöt nopeasti

Pajakulma käyttää korkealaatuista jousiterästä vain ja ainoastaan laadukkailta ja hyväksi todetuilta, johtavilta toimittajilta. Pajakulman asiantunteva asentajakaarti vaihtaa tai korjaa jouset ripeästi ja ammattitaidolla. Olipa kyseessä jousipakan vaihto, lisälehti tai jousen vahvistustyö, takaamme että matka jatkuu nopeasti ja turvallisesti.

Varaosat

TAMPERE
Janne Hoivassilta 010 2321 033
Matti Lavikka 010 2321 039

HELSINKI
Jani Hietanen
 010 2321 063

LAUKAA
Sami Pölkki
 010 2321 071

 

Pajakulma lukuina

300
hyötyajoneuvoa vuodessa
4
alueyksikköä Suomessa
16M€
Liikevaihto
65
Työntekijää