nuoli

Asentaja raskaan kaluston lavarakennukseen

Tule meille osaksi hyötyajoneuvojen varusteluratkaisujen rautaista tiimiä Perniöön! Tiiminä rakennamme pääosin maarakennusajoneuvojen lavaratkaisuja. Sinun tehtäväsi keskittyvät lavojenvalmistuksen asennustöihin.

Odotamme sinulta kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä tai tehtävään soveltuvaa koulutusta. Sinulla on hyvät kädentaidot ja olet vastuuntuntoinen tiimipelaaja. Olet oma-aloitteinen ja aikaansaava. Haluat tehdä töitä laadukkaasti ja oppia uutta. Jos lisäksi olet kiinnostunut ajoneuvoista ja valmis sitoutumaan pitkäaikaiseen työhön, haethan paikkaa pian!

Saat kattavan perehdytyksen tehtäviisi ja talon tapoihin. Työsi on itsenäistä, mutta osaavat ammattilaisemme tukevat sinua kehittyessäsi työssäsi huippuammattilaiseksi. Oleellista on, että sinulla riittää intoa oppia, olet valmis sitoutumaan pitkäaikaisesti ja teet hyvää yhteistyötä tiimisi kanssa asiakkaidemme parhaaksi.

Työ on vakituinen päivätyö ja työnantajana olemme ehdottoman luotettava. Pajakulmalla olet osa monikäyttöisten hyötyajoneuvojen varusteluratkaisujen huoltajien, suunnittelijoiden ja rakentajien rautaista tiimiä. Työllämme pidetään yhteiskuntaa pyörimässä: hoidetaan kulkuväylät pihateistä kiitoratoihin ja kuljetetaan niin murskeet kuin elintarvikkeetkin.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, olisi mukava kuulla sinusta heti! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme työpaikan heti sopivan työntekijän löytyessä.

Lisätietoja tehtävistä saat yksikön päällikkö Marko Toivoselta, puh. 040 573 2795. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 16.6.2024 mennessä osoitteeseen rekry@jykigroup.fi. Lisää aihekenttään otsikko: Perniö asentaja.

Pajakulma lukuina

300
hyötyajoneuvoa vuodessa
4
alueyksikköä Suomessa
16M€
Liikevaihto
65
Työntekijää