nuoli

Mekaanikko - Helsinki

Tule meille raskaan kaluston mekaanikoksi Helsinkiin Pitäjänmäelle! Tiiminä huollamme ja korjaamme pääosin maansiirtoon, tienhoitoon ja kuormankäsittelyyn liittyvien hyötyajoneuvojen päällirakenteita. Monipuoliset tehtäväsi sisältävät vaihtelevasti esim. asennus-, sähkö- ja hydrauliikkatöitä sekä metallitöitä. Halutessasi ja vahvuuksiesi mukaan voit osallistua myös esim. työn vastaanottoon, varaosamyyntiin, töiden suunnitteluun ja muuhun asiakaspalveluun. Työ on päivätyötä, huoltokorjaamomme on avoinna kello 7-16. Työpaikkasi on Pajakulma-huoltomme Helsingin Pitäjänmäellä.

Odotamme, että olet aidosti kiinnostunut hyötyajoneuvoista ja päällirakenteista sekä raskaan kaluston huolto- ja korjaustyöstä. Sinulla on hyvät kädentaidot, joita olet vahvistanut töiden tai harrastusten kautta. Raskaan kaluston huolto- ja korjaustoiminta on sinulle tuttua tai sinulla on koulutusta tai muuta osaamista alalta. Olet yhteistyökykyinen, analyyttinen ja innokas selvittämään asioita ja oppimaan uutta. Eduksesi katsomme myös sähkö- ja hydrauliikkalaitteiden tuntemuksen, mutta tarvittaessa suunnittelemme lisäkoulutusta vahvistamaan osaamistasi.

Saat kattavan perehdytyksen tehtäviisi ja talon tapoihin. Osaavat ammattilaisemme ovat muutenkin tukenasi kehittyessäsi työssäsi huippuammattilaiseksi. Oleellista on, että sinulla riittää intoa oppia, olet valmis sitoutumaan pitkäaikaisesti ja teet hyvää yhteistyötä tiimisi kanssa asiakkaidemme parhaaksi.

Pajakulman arvot näkyvät työyhteisömme arjen kulmakivinä: olemme joukkue, joka kunnioittaa yksilöä, arvostaa oma-aloitteisuutta ja jatkuvaa ammatillista kehittymistä sekä vaalii rehellisyyttä. Työnantajana olemme ehdottoman luotettava. Pajakulmalla olet osa monikäyttöisten hyötyajoneuvojen varusteluratkaisujen huoltajien, suunnittelijoiden ja rakentajien rautaista tiimiä. Työlläsi pidetään yhteiskuntaa pyörimässä: hoidetaan kulkuväylät pihateistä kiitoratoihin ja kuljetetaan niin murskeet kuin elintarvikkeetkin.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, olisi mukava kuulla sinusta heti!

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla työnjohtaja Jani Hietaselle, puh. 050 4062 629. Jätä hakemuksesi palkkatoivomuksineen meille sähköpostiin osoitteeseen rekry@jykigroup.fi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 30.9.2023. Lisää aihekenttään otsikko ”Helsinki”.

Pajakulma on kotimainen, Suomessa neljällä paikkakunnalla toimiva hyötyajoneuvojen varustelija ja valmistaja. Meiltä löytyvät ratkaisut vaativaan käyttöön niin maansiirtoon, tienhoitoon kuin kuormankäsittelyynkin. Olemme osa suomalaista perheomisteista Jyki Group -konsernia.

Pajakulma-huoltomme pitää asiakkaamme autot tuottavassa työssä. Tarjoamme asiakkaillemme ammattitaidolla ja viipymättä häiriöttömät huolto- ja varaosapalvelut kaikissa toimipisteissämme. Huolto- ja korjauspalvelumme käsittävät päällirakenteiden lisäksi myös auton jouset. Toimimme valtuutettuna huoltopisteenä Hiab- ja Multilift-tuotteiden lisäksi myös monille muille tuotemerkeille. Pajakulma tunnetaan huippuosaajien monimerkkikorjaamona kymmenien vuosien kokemuksella.

Pajakulma lukuina

300
hyötyajoneuvoa vuodessa
4
alueyksikköä Suomessa
15M€
Liikevaihto
70
Työntekijää