nuoli

Suunnittelija

Tule meille osaksi monikäyttöisten hyötyajoneuvojen varusteluratkaisujen suunnittelijoiden ja rakentajien rautaista tiimiä! Haemme Tampereelle aktiivista ja oma-aloitteista suunnittelijaa vahvistamaan suunnittelutiimiämme. Työsi sisältää ensisijaisesti mekaniikkasuunnittelua ja mallinnustyötä SolidWorksin 3D ohjelmistolla, sekä ajoneuvojen, työkoneiden ja päällirakenteiden mitoitusta. Laadit valmistus- ja kokoonpanopiirustuksia sekä mitoituksia muun organisaation tarpeisiin. Pääset seuraamaan tuotteen valmistumista ja voit osallistua myös valmiin ratkaisun luovutukseen sekä käyttöönottokoulutukseen.

Olet vastavalmistunut tai jo pidemmän kokemuksen omaava insinööri tai DI. Sinulla on jo jonkin verran kokemusta mekaniikkasuunnittelusta tai mallinnuksesta. Tunnet teräsrakenteet ja olet kiinnostunut ajoneuvotekniikasta sekä liikkuvista työkoneista. Hallitset hyvin SolidWorksin 3D suunnittelun ja AutoCADin, Draftsightin tai muun vastaavan 2D suunnittelun ohjelmistot. Sinulla on suomen kielen lisäksi hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito, sekä erinomaiset yhteistyökyvyt. Olet pitkäjänteinen, asiakaspalveluhenkinen ja sinulta sujuu työn teko niin tiimissä kuin itsenäisestikin.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn huipputuotteiden parissa perinteikkäässä ja kasvavassa yrityksessä, osaavan tiimin tuen, sekä mahdollisuuden kehittyä urallasi. Saat tietenkin kattavan perehdytyksen tehtäviisi ja talon tapoihin. Vahvat ammattilaisemme ovat muutenkin tukenasi kehittyessäsi työssäsi huippuammattilaiseksi. 

Pajakulman arvot näkyvät työyhteisömme arjen kulmakivinä: olemme joukkue, joka kunnioittaa yksilöä, arvostaa oma-aloitteisuutta ja jatkuvaa ammatillista kehittymistä sekä vaalii rehellisyyttä. Työnantajana olemme ehdottoman luotettava

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla toimitusjohtaja Harri Kumpu, puh. 010 232 1035 ja suunnittelija Mika Kulku, puh. 010 232 1018. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 15.4.2024 mennessä osoitteeseen rekry@jykigroup.fi. Lisää aihekenttään otsikko ”Pajakulma, suunnittelija”.

Pajakulma lukuina

300
hyötyajoneuvoa vuodessa
4
alueyksikköä Suomessa
16M€
Liikevaihto
65
Työntekijää