3 12

Murskaavalla hyötykuormalla

Raskaat olosuhteet vaativat lujuutta varustelulta. Vuodenajasta ja sijainnista riippuen kaivostyömaalla voi olla esimerkiksi kymmeniä asteita pakkasta tai hurjissa luvuissa pyörivä ilmankosteus. Edistykselliset kaivosajoneuvot kantavat haastavissakin oloissa yhä raskaammat kuormat luotettavasti, tehokkaasti ja turvallisesti.

Pajakulman räätälöidyt kaivosteollisuuden tuotteet tarjoavat parhaan mahdollisen hyötykuorman. Varusteluratkaisut kaivosteollisuuteen edistävät kuljetustehokkuutta, joka vähentää kaivosalan tuotantokustannuksia. Kaivostoiminnassa rakenteiden tulee olla mitoitukseltaan juuri vaaditun mukaisia ja toimintakestävyys on ehdoton vaade.

Kaivoslavoja asiakkaan tarpeeseen tarjoavat Jorpe-tuotteet ovat erikoistuneet maa-ainesten kuljetukseen käytettävien laitteiden valmistukseen.

 • Palvelut +

  Pajakulman oma suunnittelu ja tuotekehitys mahdollistavat räätälöidyn palvelun kaivosajoneuvojen varusteluun ja valmistukseen. Kaivoskaluston varustelu on Pajakulman tuote- ja palvelukokonaisuus, joka suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan liiketoiminnan ja toimintaympäristön mukaan. Pajakulman suunnittelu toimii alaa säätelevien lakien, asetusten ja direktiivien mukaisesti.

 • Tuotteet +

  Kaivoksilla on käytössä Pajakulman kaivoslavoilla varustettuja kaivosautoja. Kaivosautojen varustelu suunnitellaan täysin asiakkaan tarpeiden mukaan. Autot valmistetaan Pajakulman Perniön yksikössä.

 • Huolto +

  Pajakulma arkistoi dokumentit rakennetuista autoista huolto- ja varaosatoimituksia varten. Myöhemmin niitä voidaan hyödyntää myös uutta autoa rakennettaessa. Pajakulman Perniön tuotantoyksikkö tuntee ja tietää kaivosalan vaatimukset ja valmistajan vastuun.

  Pajakulma Oy, Perniö
  Aimontapontie 15
  25520 Perniö as.

  vaihde 010 232 1000
  fax 02 721 5311

  ma–pe 8.00–16.00

 • 1

PALVELUT

Pajakulma suunnittelee edistykselliset ratkaisut ajoneuvojen varusteluun ja valmistukseen. 
Palveluihimme kuuluu myös kattavat huoltopalvelut ja varaosamyynti.
LUE LISÄÄ

 

MATERIAALIPANKKI

Lataa kaikki dokumentit täältä.
LUE LISÄÄ

 

YRITYS

Pajakulma varustelee monikäyttöiset hyötyajoneuvot asiakkaan tarpeen mukaan ja varmistaa niiden tuottavuuden maksimoinnin ja toimintavarmuuden. 
LUE LISÄÄ

 

MENESTYSTARINOITA

Pajakulma tarjoaa voimaa ja kestävyyttä vaativiin ympäristöihin ympäri Suomen. Tutustu miten Pajakulman toimintavarmuus kirjoittaa erilaisia menestystarinoita.
LUE LISÄÄ