3 12

Varaosat kattavasti asiakkaan tarpeeseen

Pajakulman yhteistyö- ja huoltosopimukset laadukkaimpien tuotemerkkien kanssa takaavat kaikkien edustamiemme tuotteiden alkuperäiset varaosat. Osat on suunniteltu ja valmistettu tiukkojen standardien mukaisesti asiakkaan tarpeeseen. Kattava oma varasto ja nopeat toimitukset Euroopan keskusvarastoista varmistavat mahdollisimman lyhyen seisonta-ajan koneelle.


Varaosat nopeasti myös erikoistoteutuksiin

Pajakulma räätälöi asiakkailleen myös erikoistoteutuksia, joissa on hyödynnetty tuotekehityksen tuloksena syntyneitä, moduloituja ratkaisuja. Käytämme erikoistoteutuksissa hyviksi todettuja moduuleita, mikä varmistaa varaosien nopean saatavuuden ja sopivuuden sekä koneen häiriöttömän toiminnan: ainoastaan käytössä oleva kone takaa työn tuottavuuden.

Kaikki tuote-esitteet löydät materiaalipankista

PALVELUT

Pajakulma suunnittelee edistykselliset ratkaisut ajoneuvojen varusteluun ja valmistukseen. 
Palveluihimme kuuluu myös kattavat huoltopalvelut ja varaosamyynti.
LUE LISÄÄ

 

MATERIAALIPANKKI

Lataa kaikki dokumentit täältä.
LUE LISÄÄ

 

YRITYS

Pajakulma varustelee monikäyttöiset hyötyajoneuvot asiakkaan tarpeen mukaan ja varmistaa niiden tuottavuuden maksimoinnin ja toimintavarmuuden. 
LUE LISÄÄ

 

MENESTYSTARINOITA

Pajakulma tarjoaa voimaa ja kestävyyttä vaativiin ympäristöihin ympäri Suomen. Tutustu miten Pajakulman toimintavarmuus kirjoittaa erilaisia menestystarinoita.
LUE LISÄÄ