• Funktionell pålitlighet
  under alla omständigheter

  Pajakulmas utrustningslösningar på fordon är funktionella även i besvärliga funktionsomgivningar.
  Vi möter även kundens strängaste specialkrav med skräddarsydda lösningar.

  Läs mer


 • Fackkunnig utrustning
  för nyttofordon

  Vi planerar och tillverkar avancerade lösningar på utrustning av fordon. Vi är det enda finländska företaget i branschen, som bygger högklassiga lastflak och påbyggnadskonstruktioner med certifierad kvalitet.

  Läs mer


 • Styrka och uthållighet
  i krävande omgivningar

  Pajakulma erbjuder utrustning av fordon, avsedda för krävande bruk både för jordtransport-, vägunderhålls- och multifunktionsfordon samt lasthantering. Vår egen karosstillverkning säkerställer att våra kunder kan arbeta problemfritt.

  Läs mer

 • 1
 • 2
 • 3

ikoni-palvelutTJÄNSTER

Pajakulma Ab planerar avancerade och kvalificerade lösningar på utrustning och tillverkning av fordon. I våra tjänster ingår också omfattande service och reservdelssäljning.

LÄS MER

ikoni-palvelutPRODUKTER

Pajakulma bygger högklassiga flak- och påbyggnadskonstruktioner med yrkeskunnighet. Till vårt omfattande sortiment hör branschens främsta produkter, som vi representerar, samt våra egna märken Pajakulma.

LÄS MER

FRAMGÅNGSHISTORIER

Pajakulma erbjuder styrka och hållfasthet för krävande omgivningar överallt i Finland. Bekanta dig med olika framgångshistorier, som är skaffade med Pajakulmas funktionssäkerhet.

LÄS MER

 

FÖRETAG

Pajakulma utrustar multifunktionella nyttofordon efter kundens behov och säkerställer maximering av fordons lönsamhet och funktionell pålitlighet.

LÄS MER

etusivu-esko

kentta